/Over ons
Over ons 2018-03-05T15:31:51+00:00

Over Solutions Centre

Solutions Centre, gevestigd in Soesterberg, werd in 2004 opgericht door Insoo Kim Berg (USA) en Arnoud Huibers (NL). Ze beoogt de oplossingsgerichte benadering toepasbaar te maken voor hulpverlening, zorg, onderwijs, bedrijfsleven, sport en vele verschillende werkvelden en settings waar mensen samenwerken.

Solutions Centre organiseert trainingen, studiedagen en congressen, stimuleert wetenschappelijk onderzoek en publicaties en coordineert intervisiegroepen door het hele land. Incompany trainingen worden afgestemd op de wensen van uw instelling en uw medewerkers.

Graag horen wij van u! Als u vragen of suggesties heeft, neemt u contact op met Arnoud Huibers, directeur van Solutions Centre.

Solutions Centre - Solution-focused training courses for professionals

Wie zijn wij

Insoo Kim Berg (1934-2007) co-ontwikkelde de Oplossingsgerichte Therapie en is auteur van vele boeken die inmiddels vertaald zijn in zeventien talen. Ze werd geboren in Korea en opgeleid in de Verenigde Staten en combineerde Westerse en Oosterse manieren om oplossingen te vinden.  Insoo was expert in het samenwerken met “multi-problem” gezinnen, drugs- en alcoholverslaafden, daklozen en delinquente adolescenten en hun gezinnen. Zij was een “master” therapeut en adviseur van vele organisaties en scholen. Zij gaf lezingen over de gehele wereld.

Arnoud Huibers, Gz-psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut en trainer, studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd postdocoraal opgeleid in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Hij werkt in een zelfstandig gevestigde praktijk in Utrecht en is lid van het NIP, NVRG, VKJP, NVVP, NVP. Arnoud geeft trainingen en lezingen over de oplossingsgerichte benadering en adviseert organisaties en scholen, in Nederland, Europa en het Carribisch gebied. Vakkundigheid, rust, humor en enthousiasme kenmerken zijn stijl van trainen.

Solutions Centre - Solution-focused training courses for professionals