Tweedaagse masterclass Pamela King ‘Oplossingsgerichte Therapie voor Kinderen en Gezinnen’ I 16 en 17 september 2019 I Soesterberg

Gezins- en relatietherapeut Pamela King geeft een tweedaagse masterclass in Nederland. Cursisten hebben ruim gelegenheid om vragen te stellen over haar werk en de door mevr. King ontwikkelde methodieken, het oplossingsgericht werken met kinderen, jongeren en gezinnen te werken. De groep bestaat uit maximaal 22 cursisten. Een actieve masterclass met veel vaardigheidsoefeningen en demonstraties.
Doelgroep: hulpverleners van kinderen, jeugdigen, ouders, gezinnen en scholen, die geïnteresseerd zijn in het werken vanuit het oplossingsgericht perspectief: kinder- en jeugdpsychologen, ambulant begeleiders, orthopedagogen, kinder- en jeugdpsychiaters, jeugdbeschermers, vertrouwensartsen, schoolpsychologen, maatschappelijk werkers,. Je leert werken binnen het conceptuele raamwerk van het oplossingsgerichte model waarbij je eigen stijl behouden blijft.

Tweedaagse masterclass ‘Oplossingsgerichte Therapie voor Kinderen en Gezinnen’

Naam training: Tweedaagse masterclass ‘Oplossingsgerichte Therapie voor Kinderen en Gezinnen’
Opleider: Pamela King, oplossingsgericht therapeut, relatie en gezinstherapeut
Data: 16 en 17 september 2019
Tijden: 09.30 – 16.30 uur. Ontvangst met koffie en thee vanaf 09.00 uur
Plaats: Soesterberg
Locatie: Solutions Centre
Amersfoortsestraatweg 61
Soesterberg 3769 AE
Gratis parkeren op eigen terrein en gratis WIFI
Bestemd voor: Hulpverleners van kinderen, jeugdigen, ouders, gezinnen en scholen, die geïnteresseerd zijn in het werken vanuit het oplossingsgericht perspectief: kinder- en jeugdpsychologen, ambulant begeleiders, kindercoaches, orthopedagogen, kinder- en jeugdpsychiaters, jeugdbeschermers, vertrouwensartsen, schoolpsychologen, maatschappelijk werkers, managers en directeuren.
Inhoud: De belangrijke principes van de oplossingsgerichte speltherapie.

Programma’s voor het oplossingsgericht werken met kinderen met gedragsproblemen, schoolproblemen, trauma en huiselijk geweld.

Gedetailleerde beschrijving van de opbouw van sessies met kinderen (lagere school leeftijd).

Oplossingsgerichte gesprekken voeren met ouders en gezinnen.

Het sturen van veranderingsprocessen met ouders, jongeren en kinderen op basis van samenwerking.

Inzicht hebben in werkbegeleiding en supervisie op een oplossingsgerichte wijze.

Casuistiekbespreking.

Live-demonstraties en video-fragmenten.

Er is voldoende gelegenheid tot het stellen vragen.

Pamela King, Relatie en Gezinstherapeut, is een enthousiaste en ervaren oplossingsgerichte therapeut, internationaal spreker, auteur en trainer. Pam heeft innovatieve, oplossingsgerichte speltherapieprogramma’s ontwikkeld voor de behandeling van kinderen en gezinnen. Ze is gespecialiseerd in speltherapie, traumaverwerking en behandeling van huiselijk geweld. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring met het opzetten van ‘huiselijk geweld programma’s zowel op de universiteit als in eigen praktijk.

Studiebelasting: 12 uur effectieve training; 12 uur literatuurstudie; totaal 24 uur studiebelasting.
Studiemateriaal: Studieboek: ‘Tools for Effective Therapy with Children and Families’ Pamela King, uitgeverij Routledge (164 pagina’s).

Dit boek wordt als studiemateriaal versterkt bij deze tweedaagse masterclass.

Opleidingskosten: € 465.- inclusief studieboek, lunches, koffie, thee, koekjes en fruit.
Accrreditatie: Deze tweedaagse masterclass maakt deel uit van de twaalfdaagse mastercourse. Alleen cursisten die de gehele twaalfdaagse mastercourse volgen komen in aanmerking voor accreditatiepunten. NIP Kinder & Jeugdpycholoog, NVO orthopedagoog generalist, NVO orthopedagoog basis, SKJ Jeugdzorgwerker, Registerplein Maatschappelijk werkers, sociaal agogen, ggz-agogen. Andere accreditaties (voor de 12-daagse mastercourse) kunnen op uw verzoek worden aangevraagd.
Aanmelding: Secretaresse Solutions Centre
E-mail: info@solutions-centre.org
Telefoon: 085 877 1433 (dagelijks 09.00-14.00)

Schrijf je in voor de tweedaagse mastercourse ‘Oplossingsgerichte Therapie met Kinderen en Gezinnen’

Terug naar het overzicht met alle trainingen

Share This Story, Choose Your Platform!