“The mind’s direction is more important than its progress.”

Oproepen

Werkervaringsplek gezocht  – Monique de Jong

Sinds mijn kennismaking met oplossingsgericht werken ben ik hier ontzettend enthousiast over. Na de basis- en verdiepingstraining van Arnoud Huibers, wil ik nu graag mijn oplossingsgerichte gespreksvaardigheden verder ontwikkelen. Helaas kan ik hier in mijn huidige werksetting niet voldoende mee aan de slag, vanwege de autisme van onze doelgroep. Daarom ben ik op zoek naar een ‘stageplek’ in een omgeving waar oplossingsgerichte gespreksvoering wordt toegepast. Waar ik de mogelijkheid heb om mee te kijken of om misschien zelf oplossingsgerichte gesprekken te voeren. Misschien eenmalig, misschien regelmatig. Misschien enkele uren, misschien enkele dagdelen. Mijn interesse voor doelgroep en werksetting is breed.

Over mijzelf: Sinds tien jaar ben ik werkzaam als arbeidsconsulent, waarbij ik re-integratie en loopbaanbegeleiding doe met mensen met autisme of een auditieve beperking. Mijn opleiding is SPH, aangevuld met diverse vak- en doelgroep gerelateerde cursussen. Waarbij natuurlijk de Basis- en de Verdiepingstraining Oplossingsgerichte Gespreksvoering.

Mocht je een tip hebben voor mij, of een plek weten waar ik ervaring kan opdoen dan hoor ik dat graag. Ik ben te bereiken via monique.dejong@hotmail.com of 06-25152356.

Share This Story, Choose Your Platform!